ACASA este o agentie imobiliara lansata pe piata nemteana in anul 2001, care prin calitatea serviciilor de inalta clasa oferite si-a consolidat pozitia de lider zonal in domeniul imobiliar.

Pe o piata in continua miscare si transformare, obiectivul nostru principal il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, instititionali si privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate.

Indiferent de tipul tranzactiei imobiliare, vanzare, cumparare, sau inchiriere, suntem partenerul ideal si garantia succesului tau.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa tanara si puternica de profesionisti, care pun in primul rand accent pe etica si servicii de inalta calitate, fiind daruiti in intregime visului ce v-a adus la noi. Suntem aici pentru confortul si intimitatea ta. Vrem sa fim cei mai puternici si apreciati de tine.

Creativitatea, indrazneala, dinamismul, grija pentru detalii si consecventa ne definesc in tot ce facem.

Modul de abordare a clientilor si principiile proprii de afaceri sunt centrul activitatilor companiei.

Pentru o dezvoltare de succes, promovam in randul angajatilor valorile noastre fundamentale precum standarde profesionale inalte, demnitate si, nu in ultimul rand, munca in echipa.

Din anul 2001 pana in prezent, am investit numeroase resurse pentru a furniza o pregatire superioara proprilor angajati, ceea ce a constituit una dintre strategiile de succes pe piata de profil.

Premii:

1) Gala Premiilor RomTV 2012 – Diploma de Excelenta in industria serviciilor, pentru performanta in activitatea economica.

2) Gala premiilor RomTV – Diploma pentru actiunile umanitare desfasurate.

3)Locul 1in Top Afaceri Romania Intreprinderi Mici, judetul Namt, domeniul imobiliar 2012.

CREDEM IN VISE REALIZABILE!

Share This: